Erbaa Belediyesi, çocukların yaz tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda belediyeye ait Yunus Emre, Horoztepe ve Alacabal Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezlerinde yaz kursları için ders zili çaldı.

bir veya daha fazla kişi, ders çalışan insanlar, çocuk oyuncağı ve yazı görseli olabilir

221 Öğrenci Kur'an-ı Kerim Öğreniyor

Kursların başlamasıyla birlikte Erbaa Belediyesi'nin yaşam merkezleri adeta cıvıl cıvıl bir havaya büründü. Toplamda 221 öğrencinin kayıt yaptırdığı kurslarda, çocuklar alanında uzman eğiticiler eşliğinde Kur’an-ı Kerim okumayı öğreniyor. Elif-Ba eğitiminin yanı sıra temel dini bilgiler ve güzel ahlak derslerinin de verileceği kurslar, yaz boyunca çocukların manevi gelişimine büyük katkı sağlayacak.

çocuk ve masa görseli olabilir

Erbaa Belediyesi'nden Anlamlı Hizmet: "Çocuklarımızın yaz dönemini güvenli, huzurlu ve en güzel şekilde değerlendirmesi; mukaddes kitabımızla tanışması için merkezlerimizde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İlgi gösteren tüm Erbaalı velilerimize ve gayret eden minik öğrencilerimize teşekkür ederiz." Kurs süresince öğrencilerin motivasyonunu artıracak çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerin de Erbaa Belediyesi tarafından destekleneceği belirtildi.

ders çalışma, masa ve çocuk oyuncağı görseli olabilir

AK Parti Erbaa İlçe Başkanlığı, Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 50. Yıl Coşkusuna Ortak Oldu
AK Parti Erbaa İlçe Başkanlığı, Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 50. Yıl Coşkusuna Ortak Oldu
İçeriği Görüntüle

ders çalışma görseli olabilir

Kaynak: Bülten