Mide Fıtığına Cerrahiden Çözüm: Erbaa Hastanesi'nde İlk Kez Gerçekleştirildi Mide Fıtığına Cerrahiden Çözüm: Erbaa Hastanesi'nde İlk Kez Gerçekleştirildi

Toplantıya, Erbaa Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Tapu Sicil Müdürü, İlçe Kadastro Birim Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Özel İdare Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Tarım ve Orman Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Çedaş İşletme Şefi, Telekom Şefi, İlçe İdare ve Denetim Şefi, İlçe Açık Kapı Şefi, tüm köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda köylerimizin sorunları ele alınarak, muhtarların istek ve talepleri görüşüldü. KÖYDES projesi kapsamında 2023 yılında yapılan çalışmalar, 2024 yılı köylere yapılacak olan hizmet planları ve yaklaşan seçim süreci ile ilgili bilgi verildi.

İlçe Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak 19-22 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Tokat tanıtım günlerine katılacak olması sebebi ile tüm muhtarların Muhtarlar Gününü kutladı. Toplantı karşılıklı bilgi alışverişinin ardından sona erdi.

Muhtarlar toplantısının ardından,Tokat Hayat Bakım Merkezi Müdürü Funda Türkmen tarafından Tokat Hayat Bakım Merkezince ruhsal engelli bireylere verilen hizmetler hakkında muhtarlar bilgilendirildi.