Erbaa Belediyesi ve Erbaa Merkez Anadolu Lisesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Erbaa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin duvarları resimlerle renklendi. Liseli öğrenciler proje kapsamında hayvan barınağının duvarlarına resimler çizip rengarenk boyalarla boyadı.

Hayvan sevgisini aşılamak için duvarların renklendirildiğini belirten Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Barınağımızı öğrencilerimiz de ziyaret ediyorlar. Bu yapılan çalışma ilkokul öğrencilerimizin, okul öncesi öğrencilerimizin de buraya gelmesi için bir sebep daha oluşmasına vesile oldu. Kamil ve Kürşat hocamın önderliğinde duvarlara yapılan resimler ile beraber burası ayrı bir renklendi, ayrı bir hava oluştu. Biz bu vesile ile herhalde daha çok öğrenci ağırlayacağımızı düşünüyoruz. Bu çalışmayı hocalarımız öğrencilerimiz ile beraber yaptılar. Lise öğrencilerimiz ile burada kulübedir hem çocuklar ile hayvanların sevgisini gösteren resimler ile beraber buranın daha canlı bir şekilde daha temiz, daha tertipli, daha düzgün olduğunu gösterir bir şekilde çalışma yaptılar. İnşallah daha çok öğrencimiz ziyaret edecek, daha çok hayvan sevgisini aşılayacağız.” dedi.

Erbaa Merkez Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Kürşat Eraslan ise öğrencileriyle birlikte bir sosyal sorumluluk örneği göstererek barınağın bahçesindeki duvarlara resimler çizdiklerini amaçlarının hayvan sevgisini aşılamak olduğunu söyledi.

Tokat, Ordu, Samsun Kırkikindiye Hazır Olun! Tokat, Ordu, Samsun Kırkikindiye Hazır Olun!