Fatmanur Karadağ, Masa Tenisi Bölge Birinciliğinde Şampiyon Oldu Fatmanur Karadağ, Masa Tenisi Bölge Birinciliğinde Şampiyon Oldu

4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu çocuklarını oruca alıştırmak ve ibadeti sevdirmek ve Gazzede yaşananlara dikkat amacıyla yapılan programda çocuklar okunan ezanın ardından, iftar duası sonrası hurma, su ve çörekle sembolik olarak oruçlarını açtılar. Programda “Çocukların duası”, “Mescidi Aksa’yı Gördüm Düşümde” şiirleri okundu. Programın sonunda Başkanlığımızın Çocuklar için Kudüs Etkinlikleri kitabı hediye edildi. Çocukların  bu özel günde yanlarında olan ve  sevincine ortak olan Tokat İl Müftüsü Esat Yapıcı ve İl Milli Eğitim Müdürü şu ifadeleri kullandılar “Çocuklar, oruç tutan anne ve babalarını çok sevdikleri büyüklerini örnek alarak onlarla birlikte oruç tutmak isterler. Hem oruç ibadetine alıştırmak hem de Gazze’deki çocukların yaşadıklarına onların çocuk kalbiyle hissetmelerine dikkat çekmek istedik. Emeklerinden dolayı Kur’an Kursu Öğreticilerine, velilere ve TDV gönüllülerine teşekkür ederiz” dedi.
Programa İl Müftüsü Esat Yapıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır, İl Müftü Yardımcısı Halime Bayram, TDV Gönüllüleri, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)