Reşadiye'deki Bentonit Yataklarının Volkanik Kökenli Olduğu Tespit Edildi Reşadiye'deki Bentonit Yataklarının Volkanik Kökenli Olduğu Tespit Edildi

Ak Parti Tokat Milletvekili Anayasa Komisyon Başkanı Yusuf Beyazıt kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biri olan bayramlar sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin coştuğu, kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, misafirlerin tebessüm ve hoş muhabbetle karşılandığı, ikramların yapıldığı mutlu ve değerli günlerdir. 
Bu vesile ile Rabbime bizleri sağlıkla, afiyetle ve sevdiklerimizle birlikte bir bayrama daha ulaştırdığı için hamd ediyorum. Bayramımızın hayırlara, iyiliklere, güzelliklere, birlik, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin artmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çıkmış olduğumuz Türkiye Yüzyılı inşasında, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde, kutlu ve zorlu mücadelede, Büyük Türkiye Zaferininin elde edilmesinde, bizlere ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a göstermiş olduğunuz güven ve vermiş olduğunuz desteklerden dolayı siz Tokatlı hemşehrilerime ve milletimize şükranlarımı sunuyorum.
Değerli Tokatlı hemşehrilerimin ve Milletimizin tavrının bir kez daha hamaset yerine icraat, laf yerine eser, istismar yerine hizmet siyasetinden yana olduğunu gördük. Türkiye Yüzyılı vizyonumuza sahip çıkan, bizlere dualarıyla destek veren herkese teşekkür ediyorum.
Tokat’ımızda değerli hemşehrilerimizle ve ülkemizde milletimizle birlikte büyük ve güçlü Türkiye vizyonuyla gece gündüz nasıl var gücümüzle çalıştıysak bugün de üzerine koyarak aynı azim, inanç ve samimiyetle gönül köprüleri kurma adına her gün daha çok çalışacak, her türlü desteği ve hizmeti sizlerle buluşturacak, yaparsak yine biz yaparız anlayışıyla Tokat’ımızı ve ülkemizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağız.
Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin tezahür ettiği, Anadolu’nun Mayası güzel Tokat’ımıza ve ülkemize hizmet adına hedeflerimizi milletimizle birlikte hayata geçirecek, vizyonlarımızı beraber inşa edeceğiz. Yeter ki biz BİR olalım, İRİ olalım, DİRİ olalım, KARDEŞ olalım, hep birlikte TOKAT olalım hep birlikte TÜRKİYE olalım.
Milletimiz kararını Türkiye Yüzyılı'ndan yolda beraber yürüdük. Sizler bu görevi yine bize verdiniz. 
İlk günkü aşkımızla ve heyecanımızla; Tevazu, Samimiyet ve Gayretle Tokat’ımızı ve ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için bize verdiğiniz görevle Türkiye Yüzyılı'nı beraber inşa ve ihyaya devam edecek, siz değerli hemşehrilerimize, şehrimize ve ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.