Anayasa Komisyon Başkanı, Ak Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt: "Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede, Mescidi Haramdan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yaptığı ve Yüce Yaratan’ın sonsuz kudretinin eserlerini temaşa ettiği hikmet yüklü yolculuğu ‘Miraç’, Hz. Peygamberin şahsında insanlığa sunulmuş ulvi bir yükselişin sembolüdür.

Miraç, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in Allah’ın huzuruna kabul edildiği, bizlere güzellikleri, müjdeleri, nimetleri ve öğütleri getirdiği bir mucizedir.

Böylesine mübarek bir geceyi bizleri kavuşturan Allah’a sonsuz şükürler olsun. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın en üst seviyeye ulaştığı bu mübarek günler; milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını arttıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel anlardır.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek gecede Asrın felaketi, 6 Şubat Depremleri’nin yıl dönümünde, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin, bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın inşAllah.

6 Şubat 2023 yılında meydana gelen asrın felaketinin yaralarını; ilk günden itibaren birlik ve beraberlik içerisinde devlet, millet el ele vererek yaraları birlikte sardık ve sarmaya devam ediyoruz.

Türkiye Yüzyılı’nın mimarı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin her anında daima yanında olarak aynı ruhla, aynı inançla çalışmaya devam edeceğiz.

Birlik, beraberlik içerisinde yardımlaşmanın ve dayanışmanın hakim olduğu mübarek Miraç gecesinde daha adil ve yaşanabilir bir dünya için Gazze’deki, Filistin’deki kardeşlerimiz ile tüm mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz.

Ülkemizin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Rabbimizin sonsuz hikmetiyle dolu olan Miraç Kandilimizin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Tokat'ın Toprağı Depremleri Haber Veriyor: Radon Gazı ve İyonosfer Bağlantısı Tokat'ın Toprağı Depremleri Haber Veriyor: Radon Gazı ve İyonosfer Bağlantısı

Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)

Editör: Şaban Konyar