Duruşmada 'Bedriye'yi Ailesi Saklıyor Belki De’ Dedi Duruşmada 'Bedriye'yi Ailesi Saklıyor Belki De’ Dedi

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, İstanbul'da düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla bir araya geldi. Yeşilköy'deki İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda genç ve çocuk katıldı.

Etkinlik kapsamında, katılımcılar Türk Yıldızları'nın tanıtım görüntülerini izledi ve Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Askeri Bandosu'nun konseriyle karşılandı. Daha sonra Türk Yıldızları ekibi sahneye çıkarak söyleşi gerçekleştirdi.

Tim lideri Binbaşı Hasan Kocabaş, katılımcılara Türk Yıldızları'nı tanıtan bir sunum yaptı ve havacılık tutkusu ile pilotluk konularında bilgiler verdi. Kocabaş, "Burada gördüğümüz gençler inşallah ileride HÜRJET'ler ile bu işi yapıyor olacaklar. Biz de onlara bu görevi devredip keyifle onları izlemek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Binbaşı Gökhan Esen de, "Vatana hizmetin sınıfı, çeşidi olmaz. Ben sadece bu yolu tercih ettim. Gerçekten çok mutluyum, küçüklük hayalimi gerçekleştirdim" şeklinde konuştu.

Etkinlikte bir katılımcı, Macaristan'da yaşadıkları bir anısını paylaştı. Anıda, Türk Yıldızları'nın gösterisi sırasında seyircilerin heyecanı ve Türk olmanın gururunu hissettikleri vurgulandı.

Kaynak: DHA