Tokat'ta Yaşanan Deprem Nedeniyle Ertelenen Ara Sınavlar İçin Yeni Tarihler Belirlendi Tokat'ta Yaşanan Deprem Nedeniyle Ertelenen Ara Sınavlar İçin Yeni Tarihler Belirlendi

Tokat' Turhal İlçesinde 31 Mart 2019 Mahalli ve Yerel Seçimlerinde yüzde 42,41 oy oranıyla Turhal Belediye Başkanlığına seçilen İlker Bekler geride bırakılan 4 yıl boyunca Turhal'da yapılan yatırımları paylaştı. Başkan İlker Bekler 4 yıl içerisinde Turhal'da ekonomik, sosyal, kültürel ve İlçeye katkı sağlayan diğer ekonomik faaliyetler ile daha iyisi için çalışmaya devam edeceklerini belirterek alt yapı, kaldırım, su gibi çalışmaların üstesinden geldikleri belirtti. Başkan İlker Bekler"Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmaktır. AK Parti iktidarı döneminde eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda kurduğumuz güçlü altyapı şehrimizle ilgili hayallerimi, gerçekleştirebilmemizin teminatıdır" dedi.

DAHA İYİSİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Bekler, dört yıllık süreçte gönül belediyeciliği izinden giderek verdikleri sözleri yerine getirmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, "Bu dolu dolu geçen dört yılda Kanal Turhal, tekstil kent, millet bahçesi birinci etap dağ evi, yeni sanayi sitesi, traverten ocağı, taş kırma eleme tesisi, arke üretim tesisi, mekanik plan ve asfalt kombi aracı kiralama dönemini sona erdirerek araç filomuza kattığımız temizlik araçları, yarı olimpik yüzme havuzu, psikolojik danışmanlık merkezi, yeni aşevi, kapalı spor salonu, halk ekmek büfeleri, sanayi yolu, yenileme çalışması, TOKİ sosyal konutları, hastane ve kemer dükkanları, yeni iş yerleri, cenaze taziye araçları gibi projelerimizi hayata geçirdik. Altyapı, yol, kaldırım, Su gibi temel hizmet alanındaki sorunların üstesinden geldik. Ve şehrimizi çok ileri hizmet standartlarına kavuşturduk. Daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz. Insanlarıyla birlikte ağacından hayvanına kadar Içindeki tüm canlıların güven içinde yaşadığı bir Turhal'a sahip olmanın huzuruna kavuşacağız. Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmaktır. AK Parti iktidarı döneminde eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda kurduğumuz güçlü altyapı şehrimizle ilgili hayallerimizi gerçekleştirebilmemizin teminatıdır. Bu dört yıllık süreçte gecesini gündüzüne katarak, Turhal'a birlikte hizmet ettiğimiz mesai arkadaşlarıma, bizlere kapılarını ve gönüllerini açan değerli dostlarımıza Her daim yanımızda olan kıymetli Turhallılara teşekkür ediyorum. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun inşallah "diye konuştu.

Editör: TE Bilişim