Kargo şirketlerinin geniş şube ağına odaklandıklarını söyleyen 'Subeleri.com.tr' Kurucusu Muzaffer Erdoğan, tüketicilerin kargo şubelerini kolayca bulabileceğini ve bilgi alabileceğini belirterek “Platformumuzda 10 kargo şirketinin 81 ilde yer alan 6 bin 511 şubesine ait doğru bilgileri düzenli olarak güncelleyerek sunarak, tüketiciler için kargo işlemlerini kolaylaştırıyoruz. Bu sayede tüketicilerin kargo işlemlerini güvenilir bir şekilde gerçekleştirmesini, kendilerine en yakın kargo şubelerini bulmalarını sağlıyoruz. Hizmetlerimizi her geçen gün daha da geliştirerek tüketicilerin kargolarına dair tüm ihtiyaçlarını tek platform üzerinden karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

Doğal İlaç: Tokat'ın Kuşları Ötüyor! Doğal İlaç: Tokat'ın Kuşları Ötüyor!

Kargo şirketlerine dair kapsamlı bilgileri kullanıcıları için erişilebilir kıldıklarını vurgulayan Erdoğan, “Platformumuzda farklı kargo şirketlerinin şubelerinin konumlarına detaylı bir şekilde yer veriyoruz. Bunun yanı sıra kargo takip, çalışma saatleri gibi detayları da paylaşıyoruz. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip, sade ve anlaşılır bir platform olarak, kullanıcılarımızın tüm işlemlerini etkin bir şekilde yönetmelerini mümkün kılıyoruz. Böylece kargo işlemleri için şubeleri aramak veya ziyaret etmek yerine, gerekli bilgilere hızlıca ulaşmalarında kaynak görevi görerek zaman ve enerji tasarruf etmelerine de yardımcı oluyoruz” ifadelerini kullandı. 

Kargo şirketlerinin geniş bir şube ağına dair kapsamlı bir veri tabanına sahip olduklarını ifade eden Erdoğan, “Platformumuzdaki kargo şubelerinin sayısını her geçen gün artırarak büyüyoruz. 'banka.subeleri.com.tr' projemizde olduğu gibi, Türkiye genelinde birden fazla şubesi bulunan şirketlerin bilgilerini ekleyerek, bu alandaki en büyük platforma imza atmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 

Editör: Muhammed Özkan