Tokat 26 Haziran Kongre Kültür merkezi Konferans salonunda düzenlenen TÜGVA 4. Genel Kurul toplantısında Tügva Tokat İl Başkanlığında Arif Hakkoz güven tazeledi.

Doğal İlaç: Tokat'ın Kuşları Ötüyor! Doğal İlaç: Tokat'ın Kuşları Ötüyor!

Yapılan Genel Kurul Toplantısına AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir, TÜGVA Genel Başkanı Yardımcısı Enes Kayabaşı,  AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan, kurum müdürleri , Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri (STK)  ve TÜGVA üyeleri katılım sağladı.

TÜGVA İl Başkanı Arif Hakkoz yapmış olduğu açıklamasında, “Daha güçlü bir gençlik için yeni başlangıçlar, yeni heyecanlar Gençlik için durmaksızın çalışan ve emek veren Tokat 4. İl Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdik. Tokat il teşkilatımız başta olmaz üzere, ilçe teşkilatlarımızla durmaksızın çalışacağız. Buradan Özellikle Erbaa İlçe Temsilcimiz Mesut Kaya ve ekibine, Yeşilyurt İlçe temsilcimiz M.Akif Çetin ve ekibine teşekkür ediyorum .Erbaa İlçe teşkilatımız vakfımızın tüm çalışmalarına büyük katkı sağlıyor, her çalışması her projesi bizim yüz akımız başarıları daim olsun inşallah. Bugün 4.olağan genel kurulumuzu yapıyoruz yeni yönetim kurulumuz Tokat gençliğimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan açıklamasında, “Gencin Olduğu Yerde Bereket olur, Gencin Olduğu Yerde Enerji olur. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tokat İl Temsilciliğimizin 4. Olağan İl Genel Kurul Toplantısına katıldık.  Genel Kurul Sonucu Tokat Temsilciliği Görevini güven tazeleyen Arif Hakkoz'a Hayırlı Olsun Dileklerimizi İletiyor Çalışmalarında Başarılar Diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin inşallah” sözlerine yer verdi.

AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir ise açıklamasında, Tügva'nın değerine ve yaptığı çalışmalarının önemine değinerek yeni dönem için başarı temennisinde bulundu.

360156914_711357657668621_8682105686583069107_nIMG_8588IMG_8577IMG_8570IMG_8566