Olayda sırtından bıçaklanan M.B.'nin (26) ağır, E.F.Y. (27), B.S. (27) ve A.K.'nin (26) ise hafif yaralandığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırmak için havaya ateş açtı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken Kâğıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştıkları belirlenen 3 şüpheliyi gözaltına alındı. Olay, dün saat 20.00 sıralarında Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında trafikte yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine çıkan bıçaklı kavgada M.B. sırtından, E.F.Y. bacağından, B.S. baldırından, A.K ise kalçasından yaralandı.

Nusaybin’de Kamyonet İle Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Yaralı
Nusaybin’de Kamyonet İle Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Yaralı
İçeriği Görüntüle

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇARAK AYIRDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları ayırmak için havaya ateş açarak kavgaya müdahale etti. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan M.B. ile E.F.Y., B.S. ve A.K. ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan M.B.’nin 'Uyuşturucu madde ticareti', 'Uyuşturucu madde kullanmak' ve 'Taksirle yaralama' suçlarından poliste toplam 3 kaydı bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili yaptığı çalışmada, şüphelilerin olay yerine 34 PFM 90 plakalı otomobille geldikleri tespit edildi.

KAĞITHANE ASAYİŞ POLİSİ YAKALADI

Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenledi. Evde bulunan ve olaya karıştıkları belirlenen E.Ö. (65), S.Ö. (61) ve H.Ö. (35) gözaltına alındı. Gözaltına alınan E.Ö.’nün 'Kasten yaralama' ve 'Açıktan hırsızlık' suçlarından toplam 22, S.Ö.’nün 'Yankesicilik' ve 'Hırsızlık' suçlarından toplam 19, H.Ö.’nün ise 'Hırsızlık', 'Kasten yaralama' ve 'Uyuşturucu madde kullanmak' suçlarından toplam 26 kaydı bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyete götürüldü.

ŞÜPHELİLERİN TOPLAM SUÇ KAYDI 86

Yapılan incelemelerde otomobil sürücüsü olan E.Ö.’nün (21) olayda bıçağı kullanan kişi olduğu belirlendi. Şüpheli E.Ö.’nün 'Yankesicilik', 'Açıktan hırsızlık', 'Uyuşturucu madde kullanmak', 'İş yerinden hırsızlık' ve 'Ateşli silahlar kanununa muhalefet' suçları başta olmak üzere toplam 19 kaydı bulunduğu öğrenildi. E.Ö.‘yü yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: DHA