"Bir Çınarın Gözünden Gelenekten Geleceğe Öğretmenlik" söyleşisi gerçekleştirildi. Şehit Hüseyin Kısa Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yusuf TEMÜR, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak, Dekan yardımcıları Prof. Dr. Uğur Akın, Prof. Dr. Adem Şahin, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Sönmez yapmış olduğu konuşmada Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, 24 Kasım öğretmenler gününde şehrin eğitiminde önemli katkıları olan Salih Zengin’i Üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarının 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Sönmez, katılımları için hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerini iletti.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak yapmış olduğu konuşmada sahada uzun yıllar hizmet vermiş değerli öğretmenlerimizle öğrencilerimizi buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Şenocak, öğretmen adaylarımıza vereceği bilgilerden dolayı Salih Zengin’e teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Akabinde Emekli Eğitim Yöneticisi Salih Zengin tarafından "Bir Çınarın Gözünden Gelenekten Geleceğe Öğretmenlik" söyleşisine geçildi. ZENGİN, söyleşisinde kendi hayatından anekdotlara da yer vererek öğretmenlik mesleği ile ilgili detaylı bilgileri dinleyicilere aktardı.

Programda Milletvekili Av. Özlem Zengin de babası Salih Zengin için bir video gönderdi. Zengin, öğretmenlerin önce bireyi devamında da toplumu inşa ettiklerini ifade ederek başta babası ve annesi olmak üzere tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

"Bir Çınarın Gözünden Gelenekten Geleceğe Öğretmenlik" söyleşisi teşekkür belgesi ve plaket takdimi ile son buldu.

Murat Berber   Kelkit Gazetesi (Özel)

Tokat'ın Komşusu Terk Edilmiş 400 Yıllık Köy'de Airsoft Maçı Tokat'ın Komşusu Terk Edilmiş 400 Yıllık Köy'de Airsoft Maçı