Fatmanur Karadağ, Masa Tenisi Bölge Birinciliğinde Şampiyon Oldu Fatmanur Karadağ, Masa Tenisi Bölge Birinciliğinde Şampiyon Oldu

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Şehit Birol Yavuz Konferans Salonunda Düzenlenen panele, Rektör danışmanı Doç. Dr. Yusuf Temür, İİBF Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yayar, Turhal Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebubekir Altıntaş, Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ahmet Güven, Tokat SMMM Oda Başkanı Mustafa Kaya, öğretim elemanları, muhasebe meslek mensupları ve öğrencilerin katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof Dr. Rüştü Yayar; konuşmasında muhasebe ve muhasebe mesleğinin ülke ekonomisi açısından değeri ve önemi hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Mihriban Coşkun Arslan moderatörlüğünde gerçekleşen panelde Tokat SMMMO Oda Başkanı Mustafa Kaya, Dr. Öğr. Üyesi Ali USLU ve Öğr. Gör. Melih Sarıoğlu panelist olarak yer aldı. Panelistler, muhasebe ve muhasebe mesleğinin dünü, bugünü ve geleceği hakkında bilgiler verdiler ve soruları cevaplandırdılar. “Muhasebe Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Geleceği” paneli teşekkür belgesi takdimi ve İşletme ve Ekonomi Kulübü’ne teşekkür ile son buldu.

Muhabir: Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)