Kazada Ölen Niksarlı Sefa’nın Ailesinden Sürücüye Ev Hapsi Verilmesine Tepki Kazada Ölen Niksarlı Sefa’nın Ailesinden Sürücüye Ev Hapsi Verilmesine Tepki

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından Emeklilere yönelik olarak önemli bir hizmet hayata geçirildi. Bu kapsamda Üniversite bünyesinde tüm emekli vatandaşların yararlanabileceği “Emeklilik Sonrası Yaşama Hazırlık Sertifika Eğitimi” programı başlatıldı. Sertifika programı emekli veya yeni emekli olmuş tüm vatandaşların katılımına açık ve ücretsiz olacak.
TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz yapmış olduğu açıklamada, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yılı "Emekliler Yılı" olarak ilan ettiğini ifade ederek buna yönelik olarak Üniversitemizde sertifikalı eğitim programı açıldığını duyurdu. Rektör, eğitimlerin farklı alan ve konularda düzenleneceğini belirterek “Sağlıklı Yaşam ve Hareketlilik”, “Huzurlu Yaşam İçin Değerler ve Maneviyat”, “Türk Müziği Sanat Etkinliği” gibi birçok eğitimin ücretsiz olarak düzenleneceğini ifade etti. Eğitimlerin 10 gün süreceğini ve toplamda 30 saatlik bir eğitim sürecinin gerçekleşeceğini belirten Rektör Yılmaz, emeklilerimizin ve yeni emekli olan vatandaşlarımızın bu programlar aracılığıyla yeni duruma daha rahat adapte almasının sağlanacağını söyledi.
Toplum yararına projelerin önemsendiğini ifade eden Rektör Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin toplum hayatına dokunduğunu ve vatandaşlarla doğrudan temas ettiğini vurguladı. Topluma katkı veren projelerin devam edeceğini duyurdu. Eğitim 15-26 Nisan tarihlerinde başlayacak.
Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: 
https://togusem.gop.edu.tr/course/yeni-bir-baslangic-pozitif-emeklilik

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)