Tokat'ta Sema Mukabelesi Gerçekleştirildi Tokat'ta Sema Mukabelesi Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Vali Numan Hatipoğlu, AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Aslan, Cüneyt Aldemir, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 48'inci Piyade Alay Komutanı Albay Salih Şentürk, Tokat Cumhuriyet Başsavıcı Fatih Çoban, İl Emniyet Müdür Vekili  Mehmet Yüksel, İl Jandarma Komutanı Vekili Albay Birol Çavuşoğlu, siyasi parti, sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılırken, gumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle 'Millete Sesleniş' konuşması meydanda izletildi.

Programda konuşma yapan AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, "15 Temmuz Türkiye’nin asla işgal edilemeyeceğinin ilan edildiği günün adıdır. 15 Temmuz 'Bize Allah yeter' diyen bir milletin bütün dünyanın planlarını alt üst ettiği günün adıdır. O gün 250 şehidimiz, yüzlerce gazimiz kanlarıyla, canlarıyla unutulmaz bir destan yazdılar. O gün milletimiz önceki darbelerden farklı olarak milletimiz iradesine, istikbaline sahip çıkmıştır. O günün adıdır 15 Temmuz. Yine o gün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara meydanlara caddelere çıkan milletimiz hain darbe girişimine dur dediği darbe girişimini önlediği günün adıdır 15 Temmuz" ifadelerini kullandı.

tokatta-15-temmuz-milli-birlik-gunu-anma-toreni-duzenlendi_3357_dhaphoto1tokatta-15-temmuz-milli-birlik-gunu-anma-toreni-duzenlendi_3357_dhaphoto2tokatta-15-temmuz-milli-birlik-gunu-anma-toreni-duzenlendi_3357_dhaphoto6