Düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Ali Gökay’ın yanı sıra Belediye Başkanı İlker Bekler, Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir Çelik, kurum müdürleri ile şehit ve gazi aileleri katıldılar.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Ali Gökay “Milletimiz yine zor günlerden geçiyor. Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen depremler nedeniyle 50000’den fazla vatandaşımız vefat etti. Ama aziz milletimiz birlik ve beraberliğini sağladı. Zenginiyle fakiriyle herkes gücünün yettiği, imkânının el verdiği ölçüde, az çok demeden yardımda bulundu ve bulunmaya devam ediyor. İnanıyorum ki milletimiz bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde, paylaşarak ve yardımlaşarak, devlet ve millet birlikteliği ve iş birliği içerisinde aşacak ve daha müreffeh yarınlara hep birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde ulaşacaktır.
Ayrıca Unutmamalıyız ki; bu müstesna günleri bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.  Ramazan ayı vesilesiyle; vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Başta şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan ayını en içten duygularımla tebrik ediyorum.
Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin diye dua ediyor ve hepinizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.
İftar yemeği sonrasında okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından şehitlerimiz ve hayatını kaybeden gazilerimiz için dua edildi.

Tokat Valiliği'nden Seçim Güvenliği Toplantısı Açıklaması Tokat Valiliği'nden Seçim Güvenliği Toplantısı Açıklaması

Editör: TE Bilişim