Turhal Belediyesi, temel belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik alanında da çalışmalarına devam ediyor. Turhal Belediyesi Ulaşım Hizmetlerine bağlı atölyelerde özel olarak imal edilen taziye araçları ilçe halkının acılı günlerinde taziyeye gelen yakınlarını sıcak ve temiz bir alanda ağırlamalarına yardımcı oluyor.
Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler vatandaşların her zaman ve her koşulda yanından olmayı sürdürdüklerini belirterek "Turhallıların her türlü ihtiyacına uygun çözümler üretmeye çalışıyoruz. Temel belediyecilik hizmetlerimize verdiğimiz
önemle ilçemizi güzelleştirirken sosyal anlamda da hemşerilerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Düğünlerinde, nişanlarında iş yeri açılışlarında, yavruları doğduğunda, yani hemşerilerimizin her koşulda yanında olmak bizim için çok kıymetli. Hemşerilerimizin acılı günlerinde bir nebze de olsa yanlarında olabilmek için 3 cenaze nakil aracımız, 1 cenaze yıkama aracımız, 20 taziye çadırımızla hizmet veriyoruz. Bunun yanında soğuk ve yağışlı havalarda kullanılmak için satın alarak araç filomuza eklediğimiz 2 mobil taziye aracımıza ek olarak, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüze bağlı kendi atölyelerimizde ürettiğimiz, tasarımını kendimiz yaptığımız, içinde mutfağı, oturma yerleri, ısıtıcılarıyla birlikte vatandaşlarımızın taziyelerinde ziyarete gelenlerini daha rahat ağırlamaları için toplamda 3 adet mobil taziye aracımızla yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Taziye araçlarımızın girmesi mümkün olmayan yerler içinde çadırlarımız mevcut. Dün olduğu gibi bugünden sonra da vatandaşlarımızın yanında olamaya devam edeceğiz" dedi.

Kazadan Ölen 3 Yaşındaki Enes Toprağa Verildi Kazadan Ölen 3 Yaşındaki Enes Toprağa Verildi

Editör: TE Bilişim