Tokat merkezde yaşayan Ayşe Aldemir 13 yaşındaki özel gereksinimli çocukları Yusuf Bera Aldemir için her sene sanki o atıyormuş gibi sadaka niyetine biriktirdikleri kumbarayı bu sene de deprem bölgesine gönderilmek üzere Aile Dini Rehberlik Merkezi Koordinatörü Kadir Yücel aracılığla TDV Tokat şubesine teslim etti. 
Deprem bölgesine giden ekip sorumlusu Tokat Müftülüğü şube müdürü Halit Kartal' a kumbarayı teslim eden İl Müftüsü Vekili Cabir Çelik "Ülkemizin her bölgesinden yardımlar gelmeye devam ediyor. Bu yardımlarda yürekleri ısıtan, yarınlara güvenle bakmaya umut tutan hadiseler yaşanıyor. Bu afette milletçe birlik ve dayanışma içerisinde olmamız ve bu anlamlı yardımlar bir nebze olsun yüreğimize su serpti. Acılarımızı paylaştık. Bu minvalde anlamlı bağışı yapan yavrumuza ve ailesine teşekkür ediyoruz." dedi.
Emanet edilen kumbara Tokat Müftülüğü şube müdürü Halit Kartal tarafından Kahramanmaraş merkez çadır kentte bulunan bir yavrumuza hediye edildi.

Turhal Belediye Başkanı Ural: ''Bu Şehri Birlikte Yöneteceğiz'' Turhal Belediye Başkanı Ural: ''Bu Şehri Birlikte Yöneteceğiz''

Editör: TE Bilişim