TOGÜ Damak Çatlatacak: Kampüste Üretiliyor Enfes Pasta 🎂 ve Ekmekler! TOGÜ Damak Çatlatacak: Kampüste Üretiliyor Enfes Pasta 🎂 ve Ekmekler!

Bilgilendirme toplantısı merkezde görev yapan öğretim elemanları için 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonunda yüz yüze yapılırken ilçelerde görev yapan öğretim elemanları için çevrimiçi ortamda gerçekleştirildi.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Yusuf Sarıkaya tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında 3 binden fazla TOGÜ öğrencisinin depremden doğrudan ya da dolaylı şekilde etkilendiği ifade edilerek etkilenen öğrenciler ile iletişim kurarken nelere dikkat edilmesi gerektiği sıralandı. Toplantıda, depremden etkilenen bireylerin hangi belirtileri gösterdiği; psikolojik travma belirtilerinin neler olduğu ve ne zaman psikolojik desteğin verilmesi gerektiği konularına değinildi. Ayrıca, sınıfta iletişim, deprem sonrası eğitsel sorunlar, online ortamın zorlukları, ilk derste ve sonraki derslerde öğretim elemanlarımızın nasıl davranması gerektiği konuları hakkında da detaylı bilgiler aktarıldı.
Yüz yüze ve online olarak gerçekleştirilen bilgilendirme toplantıları öğretim elemanlarımızdan gelen soruların yanıtlanması ile son buldu.

Editör: TE Bilişim