21-26 Mart Ormancılık Haftası münasebetiyle Tokat Gıj Gıj tepesi mevkisinde tesis edilen "6 Şubat 2023 Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı"na Tokat il protokolü, depremzedeler, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımıyla yüzlerce fidan dikildi. 



Orman İşletme Müdürü Erhan Çotur "21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası münasebetiyle Orman Genel Müdürlüğümüzce  kaybettiğimiz canlarımızın hatırasını ilelebet yaşatmak için  81 il merkezinde hatıra ormanı tesis edildi. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle milletçe derin üzüntü içerisindeyiz. Bu vesileyle milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Bizler, 'Yarın kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz' düsturuna sahip bir inancın ve medeniyetin mensuplarıyız. Ormanları, geçmişten kalan miras değil, çoğaltarak gelecek nesillere devredilecek emanet olarak görüyoruz" dedi. 

Tokat'ın İşgücü Piyasası Fotoğrafı Çekildi: Tokat'ta En Fazla Çalışan Meslek Grupları Belli Oldu Tokat'ın İşgücü Piyasası Fotoğrafı Çekildi: Tokat'ta En Fazla Çalışan Meslek Grupları Belli Oldu

Editör: TE Bilişim