Ak Parti Tokat Milletvekili Av Mustafa Arslan, hız kesmeden vatandaş ve esnaf buluşmalarına devam ediyor. İlçe, belde ve köylere yaptığı yoğun ziyaretlerin ardından Milletvekili Arslan, Cuma sabahında Tokatlı sanayici esnafı ile bir araya geldi.
Tokat Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Çankaya ile Tokat Yeşil Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanı Ahmet Ulusu’nun da katıldığı buluşmada Milletvekili Mustafa Arslan’a partilileri de eşlik etti. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ak Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan ve parti yöneticilerinin de katıldığı buluşmaya sanayici esnafı da yoğun katılım gösterdi.
 
SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ
Sanayi esnafının mevcut sanayi sitesinin sorunları ile ilgili taleplerini dinleyen Milletvekili Arslan, yakın zaman önce başlayan Yeşil Küçük Sanayi Kooperatifi ile ilgili yapılan çalışmalardaki son durumla ilgili de esnafın merak ettiklerini yanıtladı.
 
YOLLARIN EKONOMİYE KATKISI VURGULANDI
Milletvekili Mustafa Arslan’ın ajandasında, ticaretin gelişmesi için olmazsa olmaz olan ulaşımla alakalı yapılan çalışmalar da vardı. Esnafa havalimanı ile tamamlanan yolların il ekonomisine sağladığı katkıları özetleyen Milletvekili Arslan, Niksar- Akkuş – Ünye bağlantı yolunda önemli bir gelişme kaydedildiğini ve önümüzdeki süreçte bu gelişmeyi Tokat kamuoyu ile paylaşacaklarını duyurdu.
 
ÇAMLIBEL TÜNELİ AÇIKLAMASI
Arslan’ın özellikle üzerinde durduğu çalışmalardan birisi de Çamlıbel Tüneli oldu. Kış şartlarında ulaşımda sık sık aksaklıkların yaşandığı Çamlıbel Geçidini bypass etmeye yönelik tünel çalışmasının özellikle ticaret erbabı ve sanayicinin işlerini daha da kolaylaştıracağını söyleyen Milletvekili Arslan, taşımacılık sektörünün de talepleri doğrultusunda çalışmaların tamamlandığı ve yıl sonu gelmeden çalışmanın somut bir hale geleceğini dile getirdi. Arslan konuşmasını: “Cuma Sabahı bereketi ile bir ayara gelerek yerel ve ulusal gündeme dair değerlendirmelerde bulunduğumuz Sanayi Sitesi esnafımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum. Bu buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek sonlandırdı.

Zile Belediye Başkanı Çağla Uçar'ın İlk İcraat: Fidanlar Dikiliyor Zile Belediye Başkanı Çağla Uçar'ın İlk İcraat: Fidanlar Dikiliyor

Editör: TE Bilişim