Milletvekili Bulut ve Başkan Yazıcıoğlu Bakan Yerlikaya İle Görüştü! Milletvekili Bulut ve Başkan Yazıcıoğlu Bakan Yerlikaya İle Görüştü!

Tokat-Niksar-Akkuş-Ünye yolu ihalesi konusunda değerlendirmelerde bulunan Kadim Durmaz, ihale içeriği incelendiğinde, Ünye’den Akkuş’a kadar bir yolun bu projede yer aldığını, Niksar’ı Tokat’a bağlayacak bir yolun ise yer almadığını vurguladığı konuşmasında, 2016’da temeli atılan Yazıcıoğlu Kooperatif Evlerine de değinen Kadim Durmaz, bu projede yaşanan mağduriyetlerin TOKİ ve Bakanlık tarafından giderilmesi gerektiği çağrısını yineledi.

Erbaa Devlet Hastanesi yolunun yapılması ve aydınlatılması gerekliliğine de vurgu yapan Kadim Durmaz, gerek Erbaa, gerek diğer ilçelerdeki uzman doktor açığının kapatılması ve atamaların yapılması gerektiğini söyledi.

Meclis konuşmasının devamında Çamlıbel  Tüneli’nin 2022 yatırım programına alınması, Tokat’ta öncelik verilmesi gereken ve henüz tamamlanmamış  yol yapım projelerinin de tamamlanması konularına dikkat çeken CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tufantepe halkının köprü isteğini de meclis kürsüsünden dile getirdi.

Editör: TE Bilişim