Başkan Beyazıt yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi : “

Aziz Hemşehrilerim,

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlayacağımız 2023 yılına girerken, bu aziz toprakların müdafaası için asırlardır istiklal ve istikbalinden vazgeçmeyen aziz milletimizin şahlanışının ve yeniden doğuşunun, şanlı tarihimizin çok önemli dönüm noktası Cumhuriyetin ilanının 99’uncu yıl dönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz vatanımızın müdafaası için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi şükranla anıyorum.

Ülkemiz ve milletimiz için dönüm noktası olan 2023 hedeflerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü ve büyük Türkiye’yi inşa etme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda, Türkiye, demokrasisi ve kalkınmasıyla, aydınlık geleceğine koşarken milletimiz hamdolsun her daim bizleri yalnız bırakmadı.

Cumhuriyetin ilanının 100. Yıldönümüne yaklaşırken bugüne kadar karşılaşılan her güçlük milletimizin feraseti ile aşıldı. Ülkemiz, Cumhuriyet ile birlikte çağdaşlaşma ve demokrasi alanında çok önemli mesafeler katetti. Milli iradeyi küçümseyenlere, vesayet altına almaya çalışanlara, güçlü Türkiye’nin azmini kırmak isteyenlere, gereken cevabı millet olarak verdik ve milletin rotasından sapmadık. Milli iradeyi ve demokrasiyi karşısına alarak vesayet düzenini getirmek için çalışanlara karşı her daim mücadelemizi sürdüreceğiz. Cumhuriyetimizin kuruluşuna varan kurtuluş mücadelesinde, yediden yetmişe kenetlenen milletimiz, bugün de bugün de birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde, kendi vizyonu doğrultusunda milletimizden aldığımız güç ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyüyen ve gelişen Türkiye için var gücümüzle çalışacağız.

SON DAKİKA: Tokat'ta Okullar Tatil Edildi! SON DAKİKA: Tokat'ta Okullar Tatil Edildi!

"Ülkemizin dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri hâline getirmeden bu mücadeleyi bırakmayacağız. Milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürene kadar bu çabayı, bu gayreti göstereceğiz. Bizim sözümüz öyle kifayetsiz muhteris üfürmesi değildir. Biz milletimize ne söz verdiysek yaptık. Bu sözümüzü de yerine getireceğiz. Evlatlarımıza 2053 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri büyük ve güçlü Türkiye'yi emanet edene kadar durmayacağız, duraksamayacağız. Bu böyle biline. Allah'ın yardımına güvendik, milletimizin desteğine güvendik, tarihimizin ve medeniyetimizin birikimine güvendik. İşte ülkemizi bu seviyeye getirdik. Bugün de milletimizden aldığımız güçle diplomasiden güvenliğe ve ekonomiye kadar gerektiğinde yedi düvele meydana okuma pahasına ülkemizin haklarını ve çıkarlarını savunuyoruz" diyen Sayın Cumhurbaşkanı’mızın dirayeti ve Aziz milletimizden aldığımız güçle bu kutlu yolculuğumuza devam edeceğiz.

Ülke ve millet olarak, büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize, geçtiğimiz 20 yılda hayata geçirdiğimiz demokrasi ve kalkınma altyapısı üzerine inşa edecek ve bu yüzyılı Türkiye Yüzyılı olarak inşa edeceğiz. Bizler de 2023 yılında karşılayacağımız Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına büyük bir heyecanla, şevkle, coşkuyla ve Türkiye Yüzyılı olarak karşılamaya hazırlanıyoruz. Türkiye Yüzyılında, eser ve hizmet siyasetiyle, yatırım, üretim, istihdam ve ihracatıyla milletimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkemize ve milletimize sunduğumuz, geçtiğimiz 20 yıldaki eser ve hizmet siyasetini bundan sonraki dönemde de milletimizle birlikte Türkiye Yüzyılını inşa ederek gerçekleştireceğiz.

Birleşmiş Milletler kürsüsünden yıllardır ‘Dünya5’ten büyüktür’ çağrısı yapan tüm mazlumların umudu ve duası olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ anlayışıyla her alanda tüm insanlığın ortak çıkarları için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Aziz hemşehrilerim, Tüm bu düşüncelerle Cumhuriyetin ilanının 99’uncu yıldönümünü en derin saygılarımla tebrik ediyor, sağlık, huzur ve esenlik diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim