Vali Köklü, ekiplerin özverili çalışmaları hakkında bilgi aldı ve sahada çalışan personellere moral verdi.

Ekipler Sahada Canla Başla Çalışıyor

‎kar küreyici ve ‎şunu diyen bir yazı '‎ذ جاية‎'‎‎ görseli olabilir

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Vali Abdullah Köklü, “Ekiplerimiz sahada canla başla çalışıyor. Biz de genel sekreterimiz, müdürlerimiz, operatörlerimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte sahadayız” diyerek, karla mücadele çalışmalarının önemini vurguladı.

Tokat’ta 24 Saat Kesintisiz Karla Mücadele

bir veya daha fazla kişi, kayak pisti ve yazı görseli olabilir

Tokat İl Özel İdaresi, 90 araç ve 168 personel ile 24 saat esasına göre karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vali Köklü, il genelinde yaklaşık 5 bin kilometreyi bulan yol ağı, 616 köy, 11 ilçe ve merkez dahil olmak üzere 12 noktada kesintisiz hizmet verildiğini belirtti.

Zorlu Ama Keyifli Bir Süreç: “Tokat’ın Kış Manzarası”

kar küreyici ve şunu diyen bir yazı '4E3b T.C. TOKAT İLÖZELİDARESi İLÖZELİ IDARESI GD675 ABIKKm 25紅市 ነናዝበ T.C. TOKATİL TOKATİLÖZEL LOZEL' görseli olabilir

Karla mücadelenin zorlu bir süreç olduğunu ifade eden Vali Abdullah Köklü, “Bu zorluğun yanında güzel bir tarafı da var. Tokat’ın eşsiz kış manzarası içinde hizmet etmek, bu güzelliği yaşayarak çalışmak ayrı bir keyif” dedi. Bu açıklamalar, karla mücadele eden ekiplerin, zorlu koşullara rağmen işlerini severek yaptığını gösteriyor.

Karla Mücadele Ekibine Moral ve İkram

Vali Abdullah Köklü, karla mücadele ekibine tatlı ikramında bulunarak, işlerinde kolaylıklar diledi ve başarılarının devamını temenni etti.

Tokat İl Özel İdaresi’nin Karla Mücadele Araçları ve Personeli

bir veya daha fazla kişi ve yazı görseli olabilir

Tokat genelinde 4.449 km köy yolu ağında karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ederken, sahada görev yapan araçlar şu şekilde sıralandı:

Tokat Belediyesi’nden Üretken Belediyecilik: Evde Bakım Hizmetlerine Sosyal Etkinlikler Eklendi
Tokat Belediyesi’nden Üretken Belediyecilik: Evde Bakım Hizmetlerine Sosyal Etkinlikler Eklendi
İçeriği Görüntüle

18 adet Kazıcı-Kepçe

19 adet Greyder

5 adet Kar Bıçaklı Kamyon

1 adet Tuzlama Kamyonu

1 adet Kar Savurma Makinesi

8 adet Loder

Toplamda 52 iş makinesi ve 38 servis aracı ile 168 personel, Tokat İl Özel İdaresi ekipleri, vatandaşların güvenli ve kesintisiz ulaşımını sağlamak amacıyla 7/24 görev başında.

Kaynak: Bülten