Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı! Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı!

Google Trends'in yayınladığı verilere göre 81 ilde, en çok tercih edilen sosyal medya uygulamaları belirlendi. Google Trends'in açıkladığı verilere göre Tokat, Samsun, Ordu ve Amasya illerinin sosyal medya kullanımında ön plana çıkan uygulamalar, farklılık gösterdi.

Ordu'da Facebook Birincil Rolde

Ordu'da son dönemde en çok ziyaret edilen ve kullanılan sosyal medya uygulaması Facebook oldu. Kent sakinleri günlük hayatlarını, etkinliklerini ve görüşlerini bu platformda paylaşmayı tercih etti. Fotoğraf, video ve hikaye paylaşımlarına Facebook uygulaması bu illerde en elverişli zemini sundu.

Tokat'ta İnstagram İlk Sırada

Tokat'ta ise durum biraz farklıydı. Burada en çok kullanılan sosyal medya Instagram olarak görüldü. Genç nüfusun tercihlerinde İnstagram birinci sırayı aldı. Özellikle son dönemin en popüler paylaşım uygulaması olması Tokat'ta bu platformun daha çok tıklanmasını sağladı.

Samsun'da Twitter Kullanıcı Sayısı Yüksek

Samsun'da ise Twitter daha çok ziyaret edilen bir diğer sosyal medya oldu. Samsunlular görüş, fikir ve paylaşımlarında Twitter'ı tercih etti. Bununla birlikte ana akım haber siteleri de çok tıklanan diğer kaynaklar arasında yer aldı.

Amasya'da Dengeler Twitter'da

Son olarak Amasya ilinde yapılan incelemede Twitter'ın birinci sosyal medya uygulaması olduğu anlaşıldı. Kent sakinleri günlük konuşmalarını, sohbetlerini ve paylaşımlarını Twitter üzerinden gerçekleştirmeyi tercih etti.

Ücretsiz akıllı telefon, ani, aşındırmak içeren Ücretsiz stok fotoğraf Stok FotoğraflarBüyükşehirlerde Twitter Birinci Sırada

Ülkenin en kalabalık şehirleri olan İstanbul, Ankara ve İzmir'de en çok kullanılan sosyal medya Twitter oldu. Bu illerdeki kullanıcılar güncel gelişmeleri bu platform üzerinden takip etti. Siyasi içerikli paylaşımlar Twitter'da yoğunlaştı.

Doğu'da İnstagram İlk Sırada

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da şehirlerde Instagram, daha çok kullanıldı. Buralarda sosyal içerik paylaşımı instagram uygulaması üzerinden yoğunlaştı.

Editör: Mert Kaya