Belediyeden Kıymetli Büyüklerimize Özel Hizmet

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada, kuaför hizmetinin tamamen ücretsiz olduğu ve hizmetten faydalanmak isteyen tüm 65 yaş üstü kadın vatandaşların Gülbaharhatun ve Behzat BELMEK merkezlerine davetli olduğu bildirildi. Bu uygulamanın, hem kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılamayı hem de sosyal hayata katılımı teşvik etmeyi amaçladığı vurgulandı.

Başkan Yazıcıoğlu: “Onların Duaları En Büyük Motivasyonumuz”

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, hizmetle ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

Tokat’ta Trafik Yoğunluğu Azaltılacak: Otopark Projeleri Devrede
Tokat’ta Trafik Yoğunluğu Azaltılacak: Otopark Projeleri Devrede
İçeriği Görüntüle

“Üretken Belediyecilik anlayışımızla, toplumumuzun her kesimine dokunan hizmetler üretmeye devam ediyoruz. Kıymetli büyüklerimizin kendilerini iyi hissetmeleri, mutlu olmaları ve sosyal hayata daha güçlü katılmaları için bu hizmeti başlattık. Onların duaları, hayırları ve memnuniyeti bizim en büyük motivasyonumuz.”

İnsan Odaklı Hizmetler Artarak Sürecek

Belediye Başkanı Yazıcıoğlu, Tokat Belediyesi’nin üretken, insan odaklı ve çözüm üreten hizmet anlayışını sürdüreceklerini belirterek, kentte yaşayan her yaştan vatandaşın ihtiyaçlarına yönelik projelerin hayata geçirilmeye devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Bülten