İstanbul'da önceki gün kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat eden yazar ve siyaset bilimci Dr. Mustafa Çalık için Gümüşhane’de cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye; önceki dönem TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Vedat Bilgin, eski Başbakan Yardımcısı ve Bakan Fikri Işık, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Celalettin Köse, Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Çalık'ın ailesi, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Törene, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve çok sayıda isim de çelenk gönderdi.

Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı! Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı!

Dr. Mustafa Çalık, Kemaliye Camii’nde cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından merkeze bağlı Çalık köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi. Cenazede konuşan eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye'nin büyük ve cesur dava adamı fikir, düşünce ve siyasi hayatımızın önemli liderlerinden, öncülerinden Mustafa Çalık'ın cenazesinin başındayız.

Editör: Muhammed Özkan