Başkanım biz kendinizi tanıtırmısınız?

Ramazan Ordu Yeniden Refah Partisi Erbaa ilçe Başkanı'yım. Aslen Adıyaman’lıyım 15 yıldır Erbaa'da ikamet ediyorum.

Fidan: Filistin Sorunu, Türkiye ve Mısır’ın Ortak Duruşa Sahip Olduğu Bir Konudur Fidan: Filistin Sorunu, Türkiye ve Mısır’ın Ortak Duruşa Sahip Olduğu Bir Konudur

Erbaa’da Yeniden Refah Partisi yapılanması nasıl gidiyor?

 Erbaa'da Yeniden Refah Partisi şöyle diyeyim bizim şu an 428 tane kayıtlı üyemiz var. Ama başvurumuz 600’ü geçti.  Her geçen gün daha iyiye gidiyor yönetim kurulumuz tamam. Kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız, birim başkanlarımız hepsi mevcut, sahada iyi çalışıyoruz. Çok şükür çalışmalarımız güzel gidiyor.

Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye'deki siyasi ahlakı nasıl buluyorsunuz?

Şöyle diyeyim, biz önce maneviyat ve ahlak diyoruz. Kendi başkanımız da böyle diyor milli görüşün prensibinde bu var. Tabii  yeni nesil yani dediğimiz almış başını gidiyor buna dur dememiz gerekiyor.. İnşallah mevcut hükümetimiz. Sayın Cumhurbaşkanımız bunun için bir çalışma yapıyordur eminiz, yapmıştır da. İnşallah güzel şeyler olacak Allah'ın izniyle.

Peki başkanım, halk neden Refah Partisi yeniden Refah Partisi'ne oy versin?

Doksan dört ruhu dediğimiz eskiden rahmetli, Erbakan Hocamızın öğretimden başlayıp, sanayileşmeye, üreticiye, çiftçiye, işçiden memura kadar değeri herkes biliyor. Tabii şu anki mevcut hükümet de çok güzel şeyler yaptı. Bizim amacımız iyiye iyi, kötüyede kötü diyebilmemiz için partimiz kuruldu.  Sayın genel başkanımız da şunu söylüyor. Tekrar doksan dört ruhuna dönebilmemiz için illa üretim diyoruz.  Üretim olmadan hiçbir şey olmuyor. Çiftçimize, işçimize, emekçimize daha çok sahip çıkacağız. Biz Yeniden Refah Partisi ekibi, yani grubu genel başkanımızla beraber. Şuana kadar hiçbir siyasi partide görülmemiş bir iş yaptık milli kaynaklar kitabı çıkarttık. Yüz elli milyon dolarlık bir kitap, biz bunu Sayın Cumhurbaşkanımıza da tatmin ettik. Çok da memnun olduk ve tüm siyasi partinin genel başkanlarına verdik. Dolayısıyla biz bunu hayata geçirmemiz için projeyle konuşuyoruz. Ezbere konuşmuyoruz. Güneydoğu'da boşa akan sularımızı inşallah proje haline getirip kurak arazilerimizi sulu araziye çevirmek. İkinci bir konu ise işçimize, emekçimize geçmişte rahmetli hocamızın yaptığının yani sonuçta evlat babanın vasiyetidir, bunu gerçekleştireceğiz Allah'ın izniyle, ikinci kırk yıla bismillah dedik başladık.

Sosyal medya hesaplarınızda gördüğümüz kadarıyla Muhsin Yazıcıoğlu'nun rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun paylaşımlarını görüyoruz. Bu konuda bize bir açıklama yapar mısınız?

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'yla birebir görüştüğümüz bir ağabeyimizdi. Bizim aile dostumuz, babamla birebir görüşürdü. Zaman zaman bizde kalırdı. Otelde kalmazdı bizim misafirimiz olurdu. Rahmetlik Muhsin Yazıcıoğlu'yu çok seviyoruz. Ailece seviyoruz. Ben zaman zaman ayda bir ablasını, ağabeylerini de Yusuf Bey'i de ablasını da ziyaret ediyorum.

Son olarak Erbaa halkına bir mesajınız varmı?

Öncelikle içerisinde bulunduğumuz, zorlu süreçten biran önce kurtulmak, Esnafımıza, işçimize, çiftçimize, memurumuza, kısacası tüm hemşerilerimize sağlıklı günler diliyor. İşlerinde kolaylıklar hayırlı işler diliyorum. Ayrıca Kelkit gazetesi imtiyaz sahibine çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Dedi

Editör: TE Bilişim