Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (04.05.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (04.05.2024) Nöbetçi Eczaneler

Dernek başkanlığını yürüten Beyhan Şerbetçi sağlık sorunlarından dolayı derken başkanlığını bıraktığını açıkladı. Derneğin yeni başkanı yönetim kurulu üyesi Çiğdem Uslu oldu.
Beyhan Şerbetçi yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi. “2020 yılından bugüne başkanlığını yapmış olduğum derneğimizden sağlık sorunları sebeplerim nedeni ile bugün derneğimizin  üyesi ve yönetim kurulu üyesi olan kardeşim, Çiğdem Uslu’ya  bayrağı teslim etmenin ve bu süreçte yüzlerce insanların yüzlerini güldüren siz değerli yardımseverlerin desteğiyle derneğimizi borçsuz bir şekilde devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Başladığımız günden bugüne beni maddi manevi hiç yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim, derneğimiz denizde bir kum tanesi iken siz değerli koca yürekli Erbaalıların bizi seven değer veren güvenen eş dosta da bu derneği yücelten sizlere de minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Her zaman desteğimiz sizinle devraldığınız bayrağı daha da ileriye taşıcağınızdan eminim her zaman desteklerimizle yeni yönetim kuruluna  başarılar dilerim” dedi.

3b7b4376-fe39-48f3-9324-8bc3c6cbd249