"Çiçek Gönderme Bağış Yap!" Kampanyası Sonucu: 42.297 TL Bağış Toplandı "Çiçek Gönderme Bağış Yap!" Kampanyası Sonucu: 42.297 TL Bağış Toplandı

İl Jandarma Komutanlığı tarafından,  Jandarma Komutanlığı Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sabri Köyük, kurum müdürleri, şehit, gazi ve korucu aileleri katıldı.

İftar sonrasında İl Müftüsü tarafından dua okundu.

Yemekte konuşan tokat Valisi Numan Hatipoğlu, “Ramazan ayı bütün insanlığa hayırlara vesile olsun. Bu mübarek ayda mümkün olduğunca halkımızla, sizlerle bir araya gelmeye gayret gösterdik. Bu vatan için canlarını feda eden, gazi olan bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Sizlere ve sizlerin şahsında bütün vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar temenni ediyorum.  Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Vali Hatipoğlu, iftar sonrasında şehit aileleri, gaziler ve korucularla bir süre sohbet etti. Şehit ve gazi yakınları, iftarda bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)