Kamyonet içinde sıkışan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Bu tür kazaların çok sık yaşandığını söyleyen vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi. Mahalleli Rafet Tosun, "Burada yedinci kaza bu, hiçbir önlem alınmıyor. Geçen sene TIR'ın altında kalan insan benim, evime girmişti. Yukarıya 'Kamyon giremez' levhası koymuşlar ama kamyonlar gelip gidiyor. Ben ölümden döndüm, illa ölmemiz mi lazım" dedi.

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Gündüz için Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Gündüz için Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi

Kaza, saat 11.00 sıralarında Maden Mahallesi Özdereiçi Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 34 YB 4560 plakalı kamyoneti kullanan Hasan Akkuş yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Ardından savrulan kamyonet bariyerlere çarparak durabildi. Kazada şoför Hasan Akkuş hafif yaralanırken, yolcu koltuğunda oturan Furkan Tosun kamyonet içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kamyonetin içinde sıkışan Furkan Tosun'u kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaralıyı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye gitmek istemeyen şoför Hasan Akkuş ise ayakta tedavi edildi.

Kaynak: DHA