İşKur Tokat İl Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığının sürekli işçi alım ilanını duyurdu. Sağlık Bakanlığının Tokat ilinde istihdam edilmek üzere kaç daimi işçi alacağının sayıları, başvuru tarihi ve koşulları, meslek gruplarını gösteren bilgiler bu duyuruda yer aldı.

Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (03.05.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (03.05.2024) Nöbetçi Eczaneler

Sağlık Bakanlığınca yapılan duyuruda Tokat’ta istihdam edilmek üzere, 83 kişilik daimi işçi alımı olacaktır. Başvurular 23-27 Şubat 2024 tarihleri arasında www.iskur.gov.tr, E-Devlet, Alo 170 üzerinden yapılacaktır. Noter kurası, 18.03.2024 tarihinde Ankara’da yapılacaktır. Kura tarihi ve saati ile ilgili olası değişiklikler ile kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir. Yapılan kura sonucuna göre işe başlayacak kişilerin görev yerleri Tokat İl Sağlık Müdürlüğü tarafından belirlenecektir.

Muhabir: Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)