İŞÇİ Haberleri

İŞÇİ haberleri ve güncel İŞÇİ gelişmeleri, İŞÇİ ile ilgili tüm video, İŞÇİ fotoğrafları ve İŞÇİ haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Beyoğlu’nda İnşaat’ta çalışan bir işçi 5 metreden zemine düşüp yaralandı.

GÜNDEM

Batman’da çalıştığı ayakkabı imalat atölyesinde kolu paketleme makinesine sıkışan 52 yaşındaki Ramazan Çelik itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

GÜNDEM

Muğla'da işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürüldü.

GÜNDEM

Beyoğlu'nda temeli atılan inşaatta toprak kaydı. Vücudunun bir kısmı toprak altında kalan bir işçi itfaiye ekiplerince kurtarılıp, ambulansla hastaneye götürüldü.

ÖZEL HABER

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde çalıştığı iş yerinde üzerine demir plaka düşen Hidayet Özer (30), hayatını kaybetti.

ERBAA HABER

İşKur’dan yapılan duyuruda Tokat’a Sağlık Bakanlığı’nca alınacak daimi işçilerin sayıları, başvuru şartları açıklandı. Hangi mesleklerde, kaç daimi işçi alınacak. Haberin...

TOKAT HABER

Zile Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında yeni dönem için toplu iş sözleşmesi imzalandı. Zile Belediyesi’nde çalışan işçilerin maaşına yüzde 106...

ÖZEL HABER

Kütahya'da özel bir kömür ocağında göçük meydana geldi. Kömür ocağında mahsur kalan işçi Hüseyin Kıyak için kurtarma çalışması başlatıldı.

ÖZEL HABER

Şanlıurfa’da, inşaat halindeki biraya kapı taşıyan Mehmet Azak (26), 7’nci kattan asansör boşluğuna düştü. Yaralanan Azak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

GÜNDEM

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, "İster AKP’de, ister CHP’de, ister MHP’de, ister İYİ Parti’de olsun; o belediye...

ÖZEL HABER

Avcılar'da bir inşaatta çalışan Harun Turan, dördüncü kattaki iskeleden düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Turan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÖZEL HABER

Gaziantep'te, parke ustası Muhammet Emin Arı (20), ilk iş gününde çalıştığı inşaatın 7'nci katında, yük asansöründen düşüp, hayatını kaybetti.