Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı! Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı!

31 Mart 2024  Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler seçimleri için Erbaa'da belediye başkan aday adaylığını açıklayan son isim Ömer Çetin oldu.

Parti binasında kalabalık bir gruba hitap eden Çetin “Türkiye yüz yılı şehirler için göreve talibim. Halk arasında sürekli bir eğitimci yapabilir mi diye belediye başkanlığını sorusu ile sık sık karşılaşıyorum bende şehrin ülkenin geleceğini emanet ettiğiniz, eğitimci camiasına şehrin kaldırımlarını mı emanet etmiyorsunuz diyorum! Bunu yapacak azim ve gayrette bilgideyiz. Bunu nasıl mı yapacağız! teşkilatlarımız ve istişare ile yapacağız. Bir demokrasi şöleninin içindeyiz. Dört aday adayı arkadaşımızla müracaatlarımızı yaptık. Bizim davamız hizmet davası bizim davamız, Erbaa sevdasıdır.” İfadelerini kullandı. Ömer Çetin’in başvurusunun ardından, Erbaa Belediye Başkanlığı için AK Partide aday adayı olarak 4 kişi müracaat etmiş oldu.

Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)