Erbaasondakikahaber Haberleri

erbaasondakikahaber haberleri ve güncel erbaasondakikahaber gelişmeleri, erbaasondakikahaber ile ilgili tüm video, erbaasondakikahaber fotoğrafları ve erbaasondakikahaber haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ERBAA HABER

Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Erbaa Devlet Hastanesi Organ Bağışı Koordinatörlüğü tarafından 3-9 Kasım “Organ Bağışı Haftası” etkinlikleri kapsamında Erbaa...

ERBAA HABER

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri için AK Parti Erbaa’da Belediye Başkan Aday Adaylığına Ömer Çetin başvurusunu yaptı.

ERBAA HABER

Erbaa'da Bugün (27.11.2023) Vefat Edenler

ERBAA HABER

Erbaa'da Bugün (25.10.2023) Vefat Edenler

TOKAT HABER

Tokat’ta yıkılıp yerine yapacak olan yeni okulun temel kazısında, tarihi hamama ait kalıntılar bulundu.

SPOR

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda Lugano ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam Nevzat Demir Tesisleri’nde hazırlıklarına devam ediyor.

ÖZEL HABER

Ümraniye, TEM Otoyolu'nda şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkan kamyonet devrildi. Olayda kamyonet şoförü İlhan Utaç yaralanırken, TEM Otoyolu...

ÖZEL HABER

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusundan keskin nişancının ateş açması sonucu bir Azerbaycan askerinin şehit olduğunu ifade etti.

ÖZEL HABER

Marmaray Tuzla İçmeler istasyonunda dengesini kaybedip rayların üzerine düşen bir kadın yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle seferler gecikmeli olacağı açıklandı.

ÖZEL HABER

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İzmir'de bulunan Ege Ordusu Komutanlığı ile 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nı ziyarette bulundu.

ÖZEL HABER

Antalya'da, 6 çocuk annesi Kazakistan uyruklu 9 aylık hamile 38 yaşındaki Maia Tarkanova evinde ölü bulundu.

ÖZEL HABER

Bursa İnegöl`de fabrikada kaynak yaparken elektrik akımına kapılan 60 yaşındaki Nuri M. ağır yaralandı.