Bizi birbirimizle kavgaya düşürmeye çalışanların Ocak Partisi ile tüm planları altüst olacaktır” dedi. Yerel seçim mesajı da veren Canpolat, "AK Parti de sayın İmamoğlu gibi milletin dışladığı, sevmediği, ittiği bir adayı İstanbul için aday gösterirse Ocak Partisi adayını açıklayacaktır” diye konuştu.

Kongreye, Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Siyasetçi Hüseyin Durmaz, Ocak Partisi İstanbul İl Başkanı olan Fazlı Bal, partinin yöneticileri, üyeler ve vatandaşlar katıldı.

Sivas'ın Doğal Zenginliğini Korumak: Yenilebilir Yabani Bitkilerin Kültürel ve Ekolojik Önemi Sivas'ın Doğal Zenginliğini Korumak: Yenilebilir Yabani Bitkilerin Kültürel ve Ekolojik Önemi

“31 MART YEREL SEÇİMLERİNE KATILMA HAKKINI DA ELDE ETTİK”

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, “İstanbul 1’inci il kongremiz hayırlı uğurlu olsun. Ocak Partisi İstanbul İl Başkanı olan Fazlı Bal’ı kutluyorum, Allah mahcup etmesin. Vatanımıza milletimize hayırlara vesile olsun.  Ocak Partisi, Osmanlı Ocakları tarafından kurulmuş siyasi partidir. Birileri bizi engellemeye çalıştı. 16 ay alındı belgemizi vermediler. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun konuyu düzeltti, belgemiz verildi. 31 Mart yerel seçimlerine katılma hakkını da elde ettik” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’YE KALP KRİZİ YAŞATMAK İSTEYENLERİN KARŞISINDAYIZ”

Canpolat, “Türkiye yüzyılında Ocak Partisi, Türkiye’nin kalesi olacaktır. Birliğimiz, bütünlüğümüz, kardeşliğimiz esastır. Bizi birbirimizle kavgaya düşürmeye çalışanların Ocak Partisi ile tüm planları altüst olacaktır. Recep Tayyip Erdoğan asrın lideridir. Biz de onun istikametinde, izinde olacağız. Türkiye’ye kalp krizi yaşatmak isteyenlerin, diğer ülkelerinde önünde diz çökmesini amaçlayanların karşısında Osmanlı Ocakları vardı şimdi Ocak Partisi de var vatanımıza milletimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: Şaban Konyar