MHP İlçe Başkanlığının düzenlediği mitingde konuşan, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl şu ifadelere yer verdi: “Nineler, dedeler, masum bebekler huzurlu bir gelecek bekler. Kardeşiz tek vücut tek milletiz, Türk milletiyiz, bizler 25 yıldır Erbaa’nın kalkınması başarısı huzuru, eğlencesi, kültür ve sanatı için çalıştık ama en önemlisi huzuru için çalıştık. Bölgenin en büyük güneş enerji santralini kurduk, bölgenin en modern mezbahane’sini kurduk. Tokat’ın tek millet bahçesini biz yaptık. Açılmaz denilen yolları biz açtık, alt yapıları biz bağladık, Lider ülke Türkiye için lokomotif şehir Erbaa için hep beraber gece gündüz çalıştık, İmbat park projemizle yeni hastane yolumuzla yaptığımız yeni 20 tane fabrika tahsisiyle ve birçok projemizle en önemlisi il olma projesiyle çalıştık çalışmaya devam edeceğiz”dedi

“SİZ SADECE VE SADECE ZİHİNLERİ BULANDIRIRSINIZ”

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut: “Bugün bir kere daha hakkı ve hakikati haykırmak için sizlerin huzuruna çıktık. Erbaa’da bugün bu sahneye çıkmak için iki saat çıkmak için sabırsızlıkla bekledim.
 Bugün bu mitinge çıkana kadar bizden önce konuşanlar yalan dolan siyaset yapanlar konuştular konuştular gittiler.
Şimdi bunlara cevap vermek istiyorum, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ile sahneye çıkmışlar ve burada has bel kader CHP’ye saygı duyan hemşehlerimize seslenip bizimle ilgili itamda bulunmuşlar.
Demişler ki: CHP Milletvekili bu Erbaa’da Sakarat yaylasında ki madenle ilgili ben önerge verdim meclise CHP Milletvekili olarak.  Ama MHP milletvekili kaçtı demiş. Bir insan 2 saat sonra anlaşılacak yalanı niye söyler. Herhalde partisinden kalmış bir alışkanlığı devam ettiriyor.
Peki şu Erbaalıya şunu da anlattınız mı Kadim Durmaz Bey, Benim Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret ettiğimi, İl başkanınız Çağdaş Bey ile görüştüğümü o sırada sizinde orada bulunduğunuzu, benim il başkanımızda orada olduğu ve size gelmeyin tutmayın bu sakarat ve boğalı yaylaları milletimizin göz bebeğidir, gelin bu meseleyi Tokat’ı Erbaa’nın bir meselesi haline getirelim işin içine siyaset katmadan hep birlikte sağ duyulu şekilde hareket edelim Ak Partili kardeşlerimin İlçe Başkanımızda bizimle beraber onunda hassasiyetleri var. Ak partililerimizde aynı hassasiyeti gösteriyor, gelin bu işi siyasileştirmeden beraber hareket edelim dedim. Bunu neden Erbaalı vatandaşlarımıza anlatmadınız. Sayın Kadim Durmaz bey,  Peki el sıkıştıksan sonra bu meseleyi işi şova dönüştürmek için gidip Mecliste hiçbir karşılığı olmayan bir önerge ile zihinleri bulandırmak için gayret gösterdiğinizi de milletimize anlattınız mı? Çünkü siz sadece ve sadece zihinleri bulandırmak için birbiri ardına Türk milletine afyon verir gibi yalan enjekte etmeyi siyaset zannediyorsunuz. Siz bunları mı anlatacaktınız Erbaa’ya, Bir oy PKK bir oy CHP’ye deseydiniz de bu Erbaalı size ne yapardı bir görseydiniz.” ifadelerine yer verdi.


Milletvekili Bulut: “ Sizlerle aynı saflarda yol yürümektense Ak Partili kardeşlerimle gönül gönüle yürek yüreğe vatan savunmasında yapmayı şeref sayarım kendime. Şu meydana gelip yalan ve iftara siyasetinden başka bir şey üretmeyenlere daha fazla söyleyecek bir şeyimiz yok. Benim bunlara bir tavsiyem var bu CHP ‘ye söylenenler sizin çok zorunuza gidiyorsa bu işleri böyle dert edip elinize mikrofon geçtiğinde kendinizi yerden yere vuruyorsanız.
Peki biz söylemedik de sizin grup başkan vekiliniz ne demiş bir hatırlayalım. Çok zorunuza gidiyorsa Özgür Bey ile konuşabilirsiniz. Özgürlük vaat ettiğiniz şeref madalyası takacağız dediğiniz, ben demedim Kemal Kılıçdaroğlu dedi, ve sayın Akşenir’de kahvaltı yapmak için sabırsızlanıyorum dediği bize göre Teröristten başka hiç bir şey olmayan Selahattin Demirtaş’a çıktı Özgül Özel bir an da boş bulundu, arada bir doğru söylüyor, bu adam adalardan ve dağlardan talimat almaktan başka bir halta yaramaz dedi. Şimdi dağdan talimat aldığı ben değil grup başkan vekiliniz Özgül Özel söyledi.
Şimdi dağlardan talimat alan teröriste özgürlük vaat ediyorsunuz, o da her gün kendini yırtıyor cezaevinde ne olur Kılıçdaroğlu’na oy erin diye o kendini yırttıkça kandilde ki eşkıya da birbirini tutamıyor. Duran Kalkan Murat Karayılan, Cemil Bayık, Mustafa Karasu ne kadar Türk çocuğunu şahadetinde sorumluluğu olanlar eşkıya atığı varsa ne kadar millet düşmanı ne kadar Türk düşmanı varsa hep birlikte kendilerini parçalıyorlar , diyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan’ı al aşağı etmemiz lazım diyorlar. Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ittifakını yere gömmemiz lazım yoksa bu bizim sonumuz olacak.

Merkür Jet Erbaaspor Evinde Son Maçına Çıkıyor Merkür Jet Erbaaspor Evinde Son Maçına Çıkıyor

“TÜRKİYE DÜŞERSE İSLAM ÂLEMİ DÜŞER”

Reklam panolarında resimler girdiler hepimiz gördük görüyoruz. Neymiş sana söz baharlar gelecek bu kimin sloganı biliyor musunuz?  Ben size söyleyeyim kimin olduğunu bu slogan Irak’ı işgal etmek için Saddam Hüseyin’e askeri operasyon geçiren, Amerikan askerlerin sloganıdır. Irak’a bahar götürmek için gittiler ve Irak’ta üç milyon insanı öldürdüler, 400 bin  Müslüman kadının ırzına geçip ortada devlet bırakmadılar. Bir bayram sabahı Saddam Hüseyin’i dar ağacına çekip tüm Müslümanlara ibreti alem olsun diye yayınladılar ve en nihayetinde Irak’ta tek bir şey yaptılar gittiler o petrol kuyularını ele geçirdiler. Libya’da Muammer Kaddafi’ye aynısı yaptılar çölün ortasında çetelere linç ettirdiler. Dertleri bize petrolünü peşkeş çekmeyen ülkelerin ve liderlerin sonu bu olur. Şimdi bugün oynanan oyun Ülkenin milli kaynaklarına ve tam bağımsızlık yürüyüşüne darbe indirmek bu yürüyüşün liderleri olan Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’yi al aşağı etmek. 
Türkiye’nin sonu aynı ırak gibi Libya gibi olsun istiyorlar, biz onlara izin vermeyeceğiz. Önce Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız. Cumhurbaşkanımıza sahip çıkın kim ne derse desin Cumhurbaşkanımızın ardından ayrılmayın. Bu ülke olmazsa cenazemizi kaldıracak adam olmayacağını bize bir bardak su verecek dünyanın olmadığını bileceksiniz. Bu vatan coğrafyası sadece sizin sığındınız aslında sizin yaşadığınız bir vatan değil dünyada ki yetimlere uzanan el Türkiye’dir. Türkiye düşerse İslam âlemi düşer, Türkiye düşerse yetimler düşer. Türkiye’yi düşürmeyeceksiniz. Bu sancağı düşürmeyeceksiniz. Cumhurbaşkanlığı düşürmeyeceksiniz bu yüzden de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

IMG_6920IMG_6916IMG_6881IMG_6870IMG_6857IMG_6848IMG_6841