İYİ Parti ilçe başkanlığının düzenlediği mitinge İYİ Parti İl Başkanı,   Hakan Karagöllü, İYİ Parti Erbaa İlçe Başkanı Fatih Sönmez, CHP Erbaa İlçe Başkanı Hayri Kocaoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Selamla konuşması yapmak üzere İYİ PARTİ Tokat İl Başkanı Hakan Karagöllü çıktı.

Ardından İYİ Parti Tokat Milletvekili Adayı Murat Toycan Selçuk vatandaşlara hitap etti

Selçuk “ Kıymetli hemşehrilerim, değerli Erbaalılar ben öncelikle size kendimi tanıtmak istiyorum gerçi herkes beni biliyor. Ben Erbaa’nın öz çocuğuyum. Dün burada bir miting yapıldı, yapılan mitingde başta Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ parti ve millet ittifakına iftiralar atıldı bizi terörle ilişkilendirmek istiyorlar. Ama kendileri 21 yıllık iktidarlar bu memlekete neler getirdiler anlatamıyorlar. Onun için bize diyorlar ki, siz HDP ile PKK ile ortaklık yapıyorsunuz. Ben şimdi onlara sesleniyorum bu memleketin insanına Türk milleti diyemeyenler. Devletine Türk Devleti diyemeyenler. Bayrağına Türk Bayrağı diyemeyenler. Vatanına Türk Vatanı diyemeyenler. Bizi terörle ilişkilendirecekler. Size hadi ordan diyorum. Andımıza ses çıkartamayanlar.  Andımızı kaldıranlara ses çıkartamayanlar. TC ibaresini kaldıranlar bize milliyetçilik dersi verecekmiş. Onlar önce küçük öğrencilerimize çocuklarımıza andımızı okutmaya başlasınlar. Ondan sonra gelsinler milliyetçiliği beraber konuşalım.

Ak Parti Başkan Adayı Çetin “Erbaa’da Otopark Sorunu Kalmayacak” Ak Parti Başkan Adayı Çetin “Erbaa’da Otopark Sorunu Kalmayacak”

“KAPATILAN FABRİKALARI YENİDEN AÇACAĞIZ”

Bizim kıymetli genel başkanımız bu memleketin Asena’sına siz HDP ile berabersiniz onlarla iş birliği yapıyorsunuz. 1994’te terörü sıfırlayan İç İşleri Bakanı Pervin Buldan ile yan yana kimse getiremez.

Tokat’ta bir sigara fabrikamız vardı. Bu arada tekel işletmemiz vardı. Tekel işletmesini kapattılar, Tokat sigara fabrikasını kapattılar, yerine çok daha fazla fabrikalar açacağız, istihdam sağlayacağız, ülke ekonomisine Tokat ekonomisine katkılar sunacağız dediler, yerinde yerler esiyor. Tokat’lı bunu yemez size de hakkını yedirmez. Turhal’da ki şeker fabrikası Atatürk’ün bu ülkeyi kalkındırmak amaçlı kurduğu fabrikadır. Amerika kendi satacağı ürünü daha fazla satmak üzere bu ülkenin seker ihtiyacını artırmak üzere kendine her türlü imkânı sağlayan bu iktidara mı yoksa biz iktidara geldiğimizde pancar üreticisine tekrar destek vereceğiz. Şeker üretimini arttıracağız, kapatılan fabrikaları yeniden açacağız. Bu memlekete sevgi saygı kardeşlik birliktelik tekrar gelecek size söz, size söz yeniden baharlar gelecek” ifadelerine yer verdi.

IMG_6835IMG_6825IMG_6818IMG_6813