Aslen Erbaalı olan YRP İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavan İstanbul’daki Erbaalılar ile bir araya geldi. Erbaa Değirmenli Köyü Derneğinin düzenlediği programa katılan Yavan, yapmış olduğu konuşmada“Sevgili hemşehrilerim, bugün burada sizinle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Değirmenli Belde Derneği’nin düzenlediği bu güzel programda bir araya gelmek, benim için gerçekten anlamlı. Belediye Başkan adayı olarak burada olmamın özel bir sebebi var. Değirmenli’nin belediye olmasını kutlamak ve seçim sürecinde sizinle daha yakın bir bağ kurmak amacıyla buradayız.

Erbaa’nın İyilik Melekleri Bu Seferde Hayır Mağazası Açıyor Erbaa’nın İyilik Melekleri Bu Seferde Hayır Mağazası Açıyor

Bayram Kandemir ve meclis üye adaylarıyla birlikte, bu önemli süreçte sizinle bir araya gelip fikirlerinizi, düşüncelerinizi dinlemek istiyoruz. Sizden aldığımız güçle, kendi evlatlarınıza sahip çıkacak ve Değirmenli’nin daha iyi bir geleceğe ulaşmasına katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Sizlerle birlikte bu güzel beldeyi daha da geliştirmek için buradayız.

Bu vesileyle, katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. Hep birlikte daha aydınlık yarınlara yürümek dileğiyle, desteklerinizi bekliyoruz. Sağ olun, var olun!” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)