Erbaa’da Ehliyetsiz Sürücüler Ve Plakasız Motosikletlere Karşı Uygulama Yapılıyor Erbaa’da Ehliyetsiz Sürücüler Ve Plakasız Motosikletlere Karşı Uygulama Yapılıyor

AK Parti Erbaa İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Fatih Başara, Erbaa Karayaka Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Başar’ın düzenlediği Aday Tanıtım Toplantısına katılan AK Parti Erbaa İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte katıldı.

Karayaka Beldesi sakinleriyle program öncesinde tek tek görüşen Fatih Başara, Karayakalılara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu akşam Karayaka Beldemizde öyle büyük bir sevgi ve güven gördük ki, tüm Karayakalı hemşehrilerimize, komşularımıza teşekkür ediyorum.

Aday Tanıtım programımız 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimi zaferinin en büyük göstergelerinden biridir. İnşallah hep birlikte, tüm Erbaalılar olarak yeniden büyük bir zafere imza atacağız. Türkiye Yüzyılı'na giden yolda Erbaa'mızı daha güçlü ve daha lider bir ilçe konumuna getirmek için AK Parti Erbaa İlçe Teşkilatımızla bir ve beraberce çalışmaya devam edeceğiz. İşte bu gönül birliği, işte bize olan bu inanç ile, Erbaa'mızı hak ettiği günlere, hak ettiği hizmetlere yeniden kavuşturacağız.

Hep birlikte olacağız! Bir ve beraber olacağız! Erbaa'mız yine kazanacak! Erbaa'mız yeniden kazanacak! Bizler teşkilatımızla, Erbaalılarla buna hazırız ve kararlıyız. Bu kutlu yolda duaları ve destekleriyle her daim yanımızda olan bütün kardeşlerimize, Erbaalılara, Karayakalı hemşehrilerimize teşekkürler ediyorum.”dedi.

Muhabir: Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)