yaşanan kavga güvenlik kamerasına yansıdı.

Soğanlık Mahallesinde 2 Eylül Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre Türkican Yıldırım(18) tıraş olmak için arkadaşlarıyla birlikte mahallede bulunan bir berbere gitti. Bir süre bekledikten sonra berbere giren başka bir müşteri ile sıra sebebiyle tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sonrası berbere gelen Mehmet Emin Öz, içeride bulunan Yıldırım ve arkadaşlarına “Ağabeyime kim saygısızlık yaptı?” diye sordu. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan kavga da Mehmet Emin Öz, Türkican Yıldırım’a yumruk attı. Yediği yumrukla yere yığılan Yıldırım hastaneye kaldırılırken kavga devam etti. Yoğun bakımda 3 gün kalan Türkican Yıldırım dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Türkican Yıldırım’ın cenazesi defnedilmek üzere Samsun’a gönderilirken olayla ilgili gözaltına alınan Mehmet Emin Öz emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi ve ardında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tepki Sırasında Slogan Atan 5 Kişiye Gözaltı Tepki Sırasında Slogan Atan 5 Kişiye Gözaltı

Güvenlik kameralarına yansıyan kavgada, Mehmet Emin Öz’ün berberden çıkıp kaldırımda bekleyen gençlere birşeyler söyledikten sonra Yıldırım’a yumruk attığı, kavga devam ettiği esnada Yıldırım’ın yere yığıldığı görülüyor.

Editör: HABER MERKEZİ