Kazada sürücü ile eşi ve 6 yaşındaki kızları yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza, Burdur-Fethiye kara yolunun Çendik mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.S.A. (46) yönetimindeki otomobil, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Bursa’da Orman Yangını
Bursa’da Orman Yangını
İçeriği Görüntüle

Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, savrularak yol kenarında bulunan kullanılmayan su dolum tesisine yöneldi. Araç, tesisin duvarına şiddetli şekilde çarptıktan sonra duvarı aşarak tesisin içerisine girdi. Kazanın etkisiyle otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Çevredeki sürücülerin kazayı fark ederek ihbarda bulunması üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, kazanın meydana geldiği alanda güvenlik önlemi aldı. Sağlık görevlileri, araç içerisinde bulunan yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

Kazada otomobilin sürücüsü A.S.A. ile eşi M.A. (36) ve kızları S.A. (6) yaralandı. İlk müdahaleleri tamamlanan yaralılar, daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazanın ardından otomobilde ve tesisin duvarında hasar meydana geldi. Ekipler, kazanın gerçekleştiği bölgede inceleme yaparak çevrede gerekli güvenlik tedbirlerini aldı. Polis ekipleri, sürücünün direksiyon hâkimiyetini neden kaybettiğini ve kazanın meydana geliş şeklini belirlemek amacıyla çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: DHA