Karayaka kasabası Hürmüzlü camii yolu ve Cumhuriyet Meydanı sıcak asfalt çalışmasının ardından kasabanın kanalizasyon ve içme suyu hattı çalışmalarında sona gelindi.

700 tonluk içme suyu deposu ve alt yapı çalışmalarının bittiğini dile getiren, Karayaka Belediye Başkanı Mehmet Başar “Kasabamızın güzel, temiz ve düzenli bir yerleşim yeri olması için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Başar yaptığı açıklamasında; "Kasabamız Hürmüzlü, yukarı mahalle ve Cumhuriyet meydanı sıcak asfalt çalışması yaptık. Ana caddeleri sıcak asfalt ara yollar kilitli parke çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Kanalizasyon, içme suyu ve su depolarını yeniledik. Karaya kuzu evimizi vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Çocuk oyun parklarını yeniledik. Beldemize 500 adet panelden saatte 250 KW elektrik üretim kapasitesine sahip Güneş Enerji Santrali (GES) kurduk. Kasabamıza en kısa zamanda doğalgaz hizmeti gelecek bununda müjdesini hemşehrilerimize verdik. Karayaka doğalgaza çok yakında kavuşacak. Biz belediye olarak elimizden gelen gayret ile çalışmaya devam edeceğiz daha güzel ve yaşanabilir bir Karayaka için Belediye olarak durmadan, yorulmadan, gayretle gece gündüz demeden hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür eder kasabamıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim "dedi.

İŞKUR'DAN ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLERE BÜYÜK DESTEK: ERBAA İŞKUR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLADI İŞKUR'DAN ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLERE BÜYÜK DESTEK: ERBAA İŞKUR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLADI

Editör: Şaban Konyar