Karayaka Belediye Başkanı Mehmet Başar’ın gençlere verdiği en büyük sözlerden biri olan Karayaka  Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor.

Karayaka Belediyesi,  çok daha modern ve yaşanabilir bir kasabası olması için hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor. Karayaka ’da yaşayan başta gençler olmak üzere 7'den 77'ye herkesin yararlanabileceği Gençlik Merkezi, 900  metrekareden oluşan 150 metrekare kapalı yüzme havuzu, 30 metrekare çocuk havuzu, 600 metrekare çok amaçlı düğün salonu, 2 adet yataklı misafirhane, 1 adet giyinme odası, 1 adet idare odası, 3 adet derslik olmak üzere inşa edilecek.

Gençlere yatırımı, geleceğe yatırım olarak gördüğünü söyleyen Başkan Mehmet Başar, “Karayakamız her geçen gün büyüyor ve gelişiyor, buna paralel olarak da ihtiyaçları çeşitleniyor. Bu sorumluluk duygusuyla yatırımlarımızı planlıyor, projelendiriyor ve çalışıyoruz. İnşaatına başladığımız Gençlik Merkezi ile gençlerimiz okul dışındaki zamanlarını burada kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirme fırsatı bulacak. En önemlisi de gençlerimiz artık kent merkezine gitmek zorunda kalmayacak” dedi.

Erbaa'da Haftasonu Altın Fiyatlarında Son Durum Ne? Erbaa'da Haftasonu Altın Fiyatlarında Son Durum Ne?

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)