Saat 00.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi üzerinde bulunan bir adrese polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen adrese yapılan operasyonda polis güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateşte 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Bu esnada takviye destek istenmesi üzerine olay yerine çok sayıda Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Polisi sevk edildi. Sokak ve caddeleri ablukaya alan ekipleri ateş açılan eve tekrar girmek istedi. Çıkan çatışmada saldırganlardan Diyar A.(18) ölü olarak ele geçirildi. Polise ataç açan A.A. (19), O.A.(27), K.T. (22) G.B. (19) isimli saldırganlar yakalanarak gözaltına alındı.

İşe Yürüyerek Gitmemek İçin Bisiklet Çalmış İşe Yürüyerek Gitmemek İçin Bisiklet Çalmış

Olayla ilgili İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada, "Binadan açılan ateş sonucu operasyonda görevli Hakan Telli ve A.Y.Ç. isimli Polis Memurlarımız ağır şekilde yaralanmıştır. Adrese çağırılan takviye ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen müdahale neticesinde D.A isimli şahıs ölü, O.A isimli şahıs yaralı G.D., K.T. ve A.A isimli şahıslar ise sağ olarak ele geçirilmiştir. Hakan Telli ve A.Y.Ç isimli Polis Memurlarımız, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmış, Hakan Telli yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur"

Yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Hakan Telli’nin cenazesi saat 11.00’da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde düzenlecek tören sonrasında memleketi Reşadiye’ye gönderilecek.

64e83c08470a9b0d68df143d64e83c53470a9b0d68df1440