OPERASYON Haberleri

OPERASYON haberleri ve güncel OPERASYON gelişmeleri, OPERASYON ile ilgili tüm video, OPERASYON fotoğrafları ve OPERASYON haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

İzmir Konak`ta gerçekleşen bu önemli operasyon, polisin elde ettiği bilgiler doğrultusunda yapılmıştır.

GÜNDEM

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinde gerçekleştirdiği operasyon sonucunda, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumluları Hüseyin Öztürk ve Vidan...

GÜNDEM

Gaziantep'te silahlı suç örgütüne yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirilmiştir.

GÜNDEM

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan'ın (23) cenazesi, memleketi Elazığ'da...

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamalar doğrultusunda, Türk Silahlı Kuvvetleri son günlerde iki önemli operasyon gerçekleştirmiştir:

GÜNDEM

İstanbul'da düzenlenen bir operasyon kapsamında, yasadışı yollarla ülkeye sokulduğu tespit edilen 10 ton kaçak polyester iplik ele geçirilmiştir.

GÜNDEM

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Lokman İsmail'i Irak'ın kuzeyindeki bir operasyon ile etkisiz hale getirmiştir.

GÜNDEM

Samsun Havza`da, jandarma tarafından gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda, bir evde 728 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

GÜNDEM

İstanbul Eminönü`nde, deniz polisi yasadışı midye toplanmasına yönelik bir operasyon gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Adana'da gerçekleşen bu operasyon, yasadışı ticaretin önlenmesi ve kamu güvenliğinin sağlanması açısından oldukça önemli bir gelişmedir.

GÜNDEM

Şanlıurfa merkezli olarak gerçekleştirilen bu operasyon, terör örgütü PKK'ya yönelik olarak yürütülmüştür.

GÜNDEM

Kırklareli polisi son bir hafta içinde düzensiz göçle mücadele amacıyla dört operasyon gerçekleştirdi.