İyi Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı olan Diş Hekimi Hüseyin Yarıcı yaklaşan seçim öncesi 14 Mayıs seçim ziyaretlerine ilçelerde devam ediyor.

Tokat’ta bir dizi ziyaret gerçekleştiren milletvekili aday adayı Hüseyin Yarıcı, daha sonra İYİ Parti Erbaa İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İYİ Parti İlçe Başkanlığını, yönetimini üye ve delegeleri ziyaret ederek, Erbaalı vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Diş Hekimi Hüseyin Yarıcı, Millet İttifakı ile asrın dayanışmasını örgütlediklerine vurgu yaparak, “Bu dayanışma ile ülkemizdeki tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Deprem ve sel felaketine uğrayan yurttaşlarımızın yaralarını, ayakları yere basan politikalarla ve liyakatli kadrolarla saracağız. Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığından bunalan nefes alamayan yurttaşlarımıza nefes aldıracağız. Ülkemizin kaynakları lüks ve şatafat için değil, milletimizin refahı, ülkemizin gelişimi için kullanacağız. Güçlü zengin ve mutlu Türkiye için, milletimizi yoksulluk sarmalından kurtarmak için biz hazırız. Milletimiz de hazır olsun. Sandığa gidip bizlere destek versin Biz İyiyiz. Birlikte kazanacağız. Tarih yazacağız” dedi.

Erbaa'da Bugün (28.03.2024) Vefat Edenler Erbaa'da Bugün (28.03.2024) Vefat Edenler

Editör: TE Bilişim