Açılışa Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Anayasa Komisyonu Başkanı Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Cüneyt Aldemir, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih YILMAZ, eski Tokat Valisi Cevdet Can, 28. Dönem İstanbul Milletvekili Nurettin Alan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları ve İstanbul’da yaşayan Tokatlı vatandaşlar katıldı.

Fuarda kuşburnu marmelatı, asma bağ yaprağı, organik bal, el açması yoğurtmaç, patatesli, kıymalı ve peynirli gözlemeler, Tokat Kebabı ve keşkek ile Tokat’ın her türlü yöresel, ticari ve tarımsal ürünü sergilendi. Fuarda Üniversitemiz de yer alarak üniversitemizin tanıtımı gerçekleştirildi. Protokol üyeleri Tokat'ın kültürel değerleri ve yöresel lezzetlerinin sergilendiği stantları gezerek bilgi aldılar.

Katılımın yoğun olduğu Tokat Tanıtım Günleri 22 Ekim 2023 Pazar akşamına kadar ziyaretçilere açık olacak.

Kazada Ölen Niksarlı Sefa’nın Ailesinden Sürücüye Ev Hapsi Verilmesine Tepki Kazada Ölen Niksarlı Sefa’nın Ailesinden Sürücüye Ev Hapsi Verilmesine Tepki