Tokathabererbaa Haberleri

tokathabererbaa haberleri ve güncel tokathabererbaa gelişmeleri, tokathabererbaa ile ilgili tüm video, tokathabererbaa fotoğrafları ve tokathabererbaa haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

TEM Otoyolu’nda, tankerden dökülen mazot sebebiyle kayganlaşan yolda 26 aracın karıştığı zincirleme kaza oluştu.

ÖZEL HABER

Mersin Tarsus’ta otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı olayda 61 yaşındaki İlyas ve eşi 60 yaşındaki Aysel Yörük çifti öldü,...

ÖZEL HABER

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, 2011-2013 yılları arasında yapılan KPDS, ALES, ve YDS sınav sorularının FETÖ/PDY mensuplarına dağıtılması ile ilgili 20 şüpheli...

ÖZEL HABER

Konya merkezli 7 ilde, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki mahrem yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 7 kişi gözaltına alındığı açıklandı.

ÖZEL HABER

Sancaktepe, TEM Otoyolu'nda seyir halindeki TIR'da yangın çıktı. TIR'ın lastiği patladıktan sonra çıkan yangını, itfaiye ekipleri söndürdü.

ÖZEL HABER

Amasya Merzifon`da 37 yaşındaki Yılmaz Uyanık'ın cesedi yakılan bir otomobilinin içinde bulundu.

ÖZEL HABER

Kilis'te, 'çeyiz alma' eğlencesinde pompalı tüfekle havaya ateş açıp 7 aylık Bayram Mert Filik'in ölümüyle 3 kişinin yaralanmasına neden olduğu...

ÖZEL HABER

Kayseri’de, alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı otomobilin bariyerlere çarptığı kazada 4 kişi yaralandı.

ÖZEL HABER

Mersin'de terör örgütü PKK, DEAŞ ve FETÖ'ye yönelik düzenlenen 3 ayrı operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ERBAA HABER

Erbaa Gençlik merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezinin gönüllü üyeleri, Erbaa’da mesire alanlarındaki çöpleri temizledi.

ÖZEL HABER

Mersin'in Erdemli ilçesinde çöp kamyonu, kavşakta kamyonete çarptı. Kazada, kamyonetteki çift ile 2 çocuğu öldü, 4 kişi de yaralandı.

ÖZEL HABER

Çanakkale Gelibolu ‘da gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonunda 9 şüpheli ekipler tarafında gözaltına alındı.