Kaza, saat 09.00 sıralarında Mersin- Antalya  kara yolu Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü önündeki kavşakta gerçekleşti. Erdemli istikametine giden İbrahim Doğan (56) idaresindeki 33 RS 461 plakalı çöp kamyonu, otomobil harici U dönüşü yasak olan kavşaktan dönüş yapan Cahit Çağlayan (56) kullandığı42 AFP 16 plakalı kamyonete çarptı.

Kazada, sürücü Cahit Çağlayan ile yanındaki eşi Zahide (48), çocukları Özlem (15) ve Aysel Çağlayan (14) yaşamını yitirdi. Ölen çiftin oğulları Önder Çağlayan (10) ile çöp kamyonunun sürücüsü İbrahim Doğan ve yanında bulunan Selami Kahraman (31) ve Sezer Hayta (27) yaralandı.

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Gündüz için Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Gündüz için Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi

Kazayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 10 yaşındaki Önder Çağlayan’ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.